Sofia Vähäjylkkä: Bli inte överkörd, det är jobbigt

måndag 4 februari 2019

Bli inte överkörd, det är jobbigt

Min hjärna är som överkörd av ett ånglok. Jag och Daniel åkte till skolan till åtta för att plugga inför seminariet som började klockan tio. Väl där vägrade min dator att starta så jag fick lov att försöka minnas nästan allting istället för att anteckna. Därefter väntade seminarium, lunch och sen seminarium och återsamling. Det var längesen jag var så här överkörd av information som för mig är helt ointressant.

Nu är vi nyligen hemkomna. Jag sitter och äter macka och dricker varm Oboy till mellis och ska försöka få igång min dator snart. Funkar det inte så kommer jag ledsna ur och det är det sista jag behöver just nu. Bildredigering är en av få saker som kan muntra upp mig och få mig att glömma omvärlden en stund. Vet dock inte hur jag mår idag, har inte känt efter.


Tycker den här bilden är så fin och också passande till hur jag har mått den senaste tiden. ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)