Sofia Vähäjylkkä: Bipolar Owl

torsdag 7 februari 2019

Bipolar Owl

Seminariedag idag. Jag var osäker igår om jag skulle komma iväg pga mitt mående men jag mådde helt okej fram till sista halvtimmen av seminariet. Blev plötsligt yr och så illamående att jag kände att jag skulle kunna kräkas. Daniel var snäll och åkte hem med mig. Skönt att vi inte missade mycket iallafall. Vi hade ju tänkt bjuda över lite gäster imorgon för att laga mat och spela spel men jag har fått lov att ställa in det då jag har noll koll på hur jag kommer att må. Även om jag mår bra i början utav dagen så kan det dyka när som helst. Eventuellt får vi åka hem till Mockfjärd i helgen om Daniel behöver rasta sin rastlösa själ, haha.

Väl hemma har jag sovit, mått illa, känt mig febrig, druckit Treo med c-vitamin och till slut piggnat till lite. Jag och Daniel åkte till Donken och käkade nyss och åkte sen förbi Ica för att handla. Jag behöver socker i princip varje dag för att överleva. Mår så dåligt när jag vaknar efter att ha däckat på dagarna att det enda som hjälper är socker. Och är det det så är det det jag ska ha (mycket det).

Hittade förresten massvis av Bipolar Owl-memes för ett tag sen. Älskar dessa! Både lite allvarliga, lite bittra men också roliga. Precis som sjukdomen är.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)