Sofia Vähäjylkkä: Att hushålla med lite energi

måndag 18 februari 2019

Att hushålla med lite energi

Har haft en av de piggare dagarna idag, dock snäppet sämre än igår men så länge jag slipper ligga död i sängen hela dagen så är jag nöjd för tillfället. Har märkt att jag orkar mer om jag minimerar ljusinsläpp och har på mig solglasögon så det får bli lösningen ett tag. Minsta ljusstyrkan på allt, belasta ögonen så lite som möjligt och solbrillor på det. Yasss.

Det kliar ordentligt i mina fingrar. Så fort jag får lite energi vill jag maximera den och sätta igång med allt jag tycker om att göra, men jag får lov att hejda mig själv då jag vet att det bara gör det värre. Jag vill inte behöva betala tillbaka med det dubbla. Det finns så mycket jag vill göra och planera men som inte går. Jag får stanna upp flera gånger om dagen och fråga mig vad som är mest värt att lägga min lilla energi på (av alla de meningslösa grejer jag gör). Bloggen är nog det mest vettiga jag gör, annars ser jag mest till att inte "slösa" min energi på att spela mobilspel (hjärnan funkar inte ändå så jag förlorar på skamligt låga poäng) och väljer mina Youtube-klipp med omsorg. Inser hur sorgligt liv jag verkar ha och vilken sorglig människa jag verkar vara när jag skriver så.

Klickade precis upp min bildmapp här på datorn men inser att det kommer att ta för mycket tid och energi att välja ut någon bild till detta inlägg. Jag har mycket att välja mellan men inget känns riktigt passande. Jag har en perfektionist i mig som lever ut mestadels just här på bloggen och hon får inte stjäla för mycket energi just nu, så det blir bildlöst idag.

Ska lägga mig och vila från datorljuset och hoppas att imorgon inte blir en sämre dag. Blir det inte det så kan det tyda på att jag är på någon sorts bättringsväg. Inget skulle göra mig gladare än det just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)