Sofia Vähäjylkkä: Är det nu det vänder?

söndag 10 februari 2019

Är det nu det vänder?

Det var en udda känsla att ha energi att kliva in i duschen och att orka stå där utan att få känslan av att ramla ihop. De två senaste dagarna har migräntabletter varit min räddning (tackar Daniel för idén) men idag har jag inte tagit någonting. Minns inte längre hur många dagar i sträck jag tagit Ipren, Alvedon eller Treo men det är runt två veckor iallafall, om inte mer. Har haft huvudvärk, yrsel/dålig balans och illamående idag med men det har varit betydligt svagare än tidigare. Börjar se någon sorts ljusning. Nej, jag vågar inte hoppas för mycket men samtidigt kan jag ju inte må så här resten av livet, nångång måste det gå över.

Imorgon är det seminariedag i skolan igen, därefter plugg hela veckan inför fredagens tenta. Ska ta med mig migräntabletter ifall att jag skulle börja må skit. Förhoppningsvis behöver jag inte använda dom men går inte nånstans utan back-up just nu så så får det bli.
På onsdag ringer läkaren och kastar in mig i ny medicinering. Han skulle fundera nu under en vecka så vi får se vad han har kokat ihop för idéer. Förhoppningsvis hittar vi rätt snart!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)