Sofia Vähäjylkkä: 17

lördag 16 februari 2019

17

Har mått rent utsagt förjävligt idag. Har mest sovit som vanligt, känns som att jag inte gör nåt annat. Samtidigt är det på sätt och vis det enda jag vill göra för det får tiden att gå fortare.

Linda var så himla söt och kom förbi med blommor och choklad idag, bästa bästa Linda! Det muntrade upp ordentligt en stund.
Jolle ringde sen och berättade att hon och Oliver kunde komma och hämta mig och köra mig till Mockfjärd. Bilresan hit var bland de värsta i mitt liv men det blev som tur var lite bättre efter att jag fått i mig extra starka migräntabletter som vi stannade och köpte på Kupolen.
Väl hemma möttes jag av en Bosse som var gosigare än aldrig förr. Det märktes verkligen på honom att han såg att jag mådde dåligt. Jolle var snäll och släpade ut en madrass i vardagsrummet så jag och Bosse kunde ligga och gosa och sova brevid varandra.

Här ligger jag alltså i detta nu, på en madrass på golvet i vardagsrummet hos mamma och pappa. Jag verkar må bäst på kvällar och nätter efter att jag tagit min insomningstablett. Den är muskelavslappnande så jag antar att den gör sitt för huvudvärken också. Här har jag människor runt mig som kan umgås och prata oftare så det är skönt. Vill inte direkt tvinga Daniel att underhålla mig med snack hela dagarna för att jag inte orkar med ljus och blir dålig av att se på saker.

Vi får se hur pass uppdaterat det blir här. Orken är som sagt inte på max, men jag är säkra på att ni förstår. Nu är dag 17 av detta helvete snart över och jag önskar så att det kan börja vända snart. Det börjar tära ordentligt även på psyket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)