Sofia Vähäjylkkä: Ur funktion

torsdag 17 januari 2019

Ur funktion

Jag har varit ur funktion idag. Åtminstone en stund efter jag gick upp ur sängen. Drabbades av en sån fruktansvärd ångest ett tag att jag inte orkade göra nånting annat än att ligga raklång i soffan. Som tur var gick det sakta över och nu är det rätt lugnt. Sömnbristen börjar ta ut sin rätt minsann.

Jonna, Alva och Leah har varit förbi en sväng, syrran har kommit från Stockholm för att hälsa på och mamma och pappa är hemma från utlandet så vi har varit ett gäng för en gångs skull. Även om jag mestadels inte fungerat idag så har jag iallafall spelat en vända spel med Jolle och Oliver och mosat sönder min hjärna med hemtentan.

Har jag sagt att jag är i Mockfjärd och inte hemma i Falun förresten? Om inte: jag är i Mockfjärd.

Jag 2009 vs 2019.

1 kommentar:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)