Sofia Vähäjylkkä: Trevligt men lite för mycket anis

lördag 26 januari 2019

Trevligt men lite för mycket anis

Det blev en mysig hotellvistelse. Vi har käkat trevlig mat (minus att typ allt smakade anis enligt mig, haha), druckit goda drinkar, badat bubbelbad och bara haft det mysigt.


Vi träffade på ett gäng vildsvin på vägen till hotellet. Fick lov att stanna och ta kort. Hade gärna matat och klappat på dom om jag fick och att de var snälla, hehe.


Gårdagens förrätt: morot- och sellerisoppa med räkor och dill. Väldigt gott förutom anisen på knäcket som också anis:ade ner soppan en aning.


Jag är ingen fiskmänniska men gav ändå den rimmade torsken en chans och den var faktiskt helt okej god, dock inget jag skulle beställa om jag fick välja (dessa tre rätter var förbestämda i en meny). Ett bra betyg för att komma från en icke fisk-människa trots att även denna rätt smakade lite anis.


Till efterrätt trodde jag att vi fick kladdkaka skuren i väldigt små bitar, som om de var snåla och inte ville att man skulle ta för mycket och därför skurit det väldigt litet. Jag förstod dock efter att ha ätit upp varför de var så små för de var snarare mer som praliner, haha. Det blev skapligt mastigt, men gott! Till det: bärsås och grädde (tack och lov ingen anis).


Min fina kattskatt.


En stund efter middagen gick vi ner till poolen. Jag insåg att jag råkat få två högertofflor och kände mig som en mupp. Palla gå upp till receptionen och hämta en ny toffla liksom.


Vi badade en stund i poolen innan vi gick ut och bubblade i en och en halv timme. Urskönt! Gött också att få drinkar serverade direkt ut till bubbelpoolen.

Imorse gick vi upp till frukosten som bestod av bröd (svar ja, det innehöll anis), färskpressad juice och våfflor. Förutom att det var lite mycket anis på Hotell Anis och att maten var lite vuxen i smaken (inser nu att Daniel har rätt när han säger att jag har bebissmaklökar) så var det en väldigt trevlig vistelse!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)