Sofia Vähäjylkkä: Thumbs #24

onsdag 16 januari 2019

Thumbs #241. You
Jag och Daniel har påbörjat en hel del serier men det är inte alla vi kollar klart eller orkar maratontitta. Det här är ingen sån serie kan jag lova, vi var fast på en gång. Penn Badgley spelar någon typ av stalker/psykopat och man klyvs mellan att hata honom och hoppas att han åker dit och att heja på honom. Sjukt sjuk känsla (sjuk sjuk sjuk). MÅSTE ses! Ska ni ta något serietips av mig så ta detta.2. Kalendrar
Daniel har blivit galen på mig som beställer (halv)dyra böcker och kalendrar för planering, schemaöversikter och bullet journaling. Jag förstår honom men jag är på något vis besatt av att ha hela mitt liv i en och samma bok. Det är omöjligt att få plats med det förstås, därför är jag inte tillfredsställd efter ett tag och beställer en ny, haha. Men jag älskar känslan av att påbörja en ny kalender. Den här gången har jag fått hem Sporrongs "Planera för din lycka". Den känns så motiverande och hade det där lilla extra utöver vad en vanlig kalender har.3. Isvatten
Den som känner mig vet att jag är grovt beroende av läsk och energidryck. I dagens läge minns jag dock inte senast jag drack energidryck. Jag tror att det beror på mitt illamående men det bästa jag vet i dryckesväg numera är isvatten. Ju kallare desto bättre.

1. Superhjältar
Finns det något tråkigare än superhjältar och superhjältefilmer? Svar nej. Daniel har försökt få mig att gå på en flera gånger men det kommer han nog aldrig att lyckas med, haha.2. Kisshårspray
Panikköpte hårspray på taxfreen i augusti när jag och Daniels familj skulle flyga till Cypern. Tog första bästa jag hittade (L'Oreals Elnett-hårspray) och jag har aldrig varit med om att en hårspray luktar så äckligt. Den luktar på riktigt kiss och hela munnen smakade gift efter att man använt den. Den åkte i soptunnan direkt efter resan kan jag säga. Aldrig mer.3. Rhode Island-dressing
Jag vet inte om denna diss beror på smaken i sig eller att jag överätit mig på den för att vi alltid har den till sallader hemma hos mamma och pappa. Oavsett så är det nog den tråkigaste dressingen som finns. Den smakar nästan sött. Passar. Ej. Nej. Okej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)