Sofia Vähäjylkkä: Sova eller icke sova...

onsdag 23 januari 2019

Sova eller icke sova...

...det är frågan det. Nej, skämt åsido. Var precis och hämtade ut mitt Melatonin som jag fick tillskrivet igår. Har ändå sovit rätt skapligt inatt, vaknade bara en gång runt sextiden och sov 11 timmar totalt. Antar att min kropp vill ta igen all den sömn som finns på minuskontot, har inte sovit så mycket och ändå känt mig energilös sedan jag åt Seroquel. Så klart så sover man rätt okej när man väl får recept skrivet och hämtar ut sömnpiller. Tror dock inte att det finns några större chanser att jag skulle få sömnen att fungera utan något att sova på så det är väl skitsamma. Jag hoppas verkligen att den här medicinen ska funka. Den känns rätt lindrig och innehåller kroppens egna sömnhormon så det känns bra.


Förutom att hämta ut medicin så har jag befunnit mig i skolan på föreläsning. Vi håller just nu på med ledarskap och organisation och jag måste säga att det här är socionomprogrammets mest ointressanta och trötta kurs. Jag finner verkligen inget intresse över huvud taget i ämnet och det gör också att jag kommer få lov att bokstavligen BANKA in all information inför salstentan i februari. Ser verkligen inte fram emot det. Uuuuuuuuuh.

Inser nu att jag låter som en gnällspik i hela detta inlägget. Är inte så negativ som jag låter. Bara så ni vet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)