Sofia Vähäjylkkä: Sömnbrist

torsdag 31 januari 2019

Sömnbrist

Okej, så här dåligt har jag inte mått på urminnes tider typ. Har konstaterat att Melatonin inte är något som hjälper mig över huvud taget. Ja, jag blir aningen tröttare men tröttheten går över väldigt fort och det hjälper mig ändå inte att somna. Tog tre tabletter igår (1-3 skrev min läkare att jag kunde ta) och det ger i princip ingenting. Sov mellan halv sju och ett och vaknade sen med fruktansvärd huvudvärk, ont i ögonen, ljuskänslig (har ljusstyrkan på 0 på datorn just nu), emellanåt illamående och har noll ork. Inatt när jag var uppe på toa så såg jag dessutom att mina ögon var helt blodsprängda. Har knappt orkat gå upp och göra frukost eller duscha så jag har fått lov att tvinga mig själv till det.

Sömnbristen börjar ta ut sin rätt ordentligt nu och jag har inget val än att ta Imovane i några dagar för att få bukt med detta. Vill helst inte ta narkotikaklassad medicin men det här är inte hälsosamt alltså. Ska börja med att ta en halv tablett istället för en och min läkare har sagt att fyra gånger i veckan är okej så jag väljer att lita på honom.


Tog den här bilden inatt. Det ser ut som att mina ögon läcker ut blod. Så sjukt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)