Sofia Vähäjylkkä: Negativt och positivt om denna dag

onsdag 9 januari 2019

Negativt och positivt om denna dag

Denna dag är både positiv och negativ. Negativ för att jag haft ont i ögonen sedan i måndags kväll. Såg att jag fått en miniliten vagel i ena ögat och efter det har jag haft så ont att ögonen tåras och rinner lite då och då och att jag blir ljuskänslig och får ont i huvudet. Gjorde extremt ont att sätta i linserna igår morse men jag tvingade i dom ändå så klart (ytlig man är när man inte kan gå till skolan i glasögon för att man känner sig så ful). Idag kör jag en heldag med glasögon men jag kan erkänna att jag redan känner mig irriterad över att dom är "i vägen". Positivt är iallafall att det känns något bättre idag. Förhoppningsvis är det inte ögoninflammation, eller så är det en lindrig variant även om jag inte kan minnas att det gjorde så här ont när jag var yngre och hade det.

Till något mer positivt. Jag har frikort och ringde därför Kry igår för att förnya mina p-piller. Gjorde det via mindoktor.se för någon vecka sedan men jag hade inget recept när jag var till apoteket även fast jag fick ett meddelande om att recept var skrivet. Såg sen på Google att dom fått extremt dåligt omdöme och att många var missnöjda så använd er INTE av dom. Dom har heller inget telefonnummer att ringa utan bara mejl så det verkar inte vara särskilt seriöst. Som tur var har jag frikort så jag slängde inte pengarna i sjön åtminstone.
Nåja, jag ringde till Kry och det tog inte ens två minuter innan ett recept var skrivet. Skillnaden i service var som dag och natt! Åkte till apoteket och hämtade ut pillrena idag och det gick hur smidigt som helst. Passade också på att köpa ett etui så att jag kan dela upp mina mediciner efter dag. Det händer ju då och då att jag inte minns om jag tagit min medicin eller inte så jag vet flera i min omgivning som hurrar just nu för att jag äntligen tagit tag i det, haha.

Något mer positivt var att min nya kalender låg i brevlådan när jag kom hem. Äntligen! CDON har varit extremt sega med frakten så det var på tiden. Har hittills bara skummat igenom den men den känns jätterolig och är så himla fin. Så himla bra också att man kan börja vilken dag man vill på året och dessutom hoppa över dagar som är helt tomma på planering. Det finns också kolumner, rutor och spalter för mål och habit trackers. Ser framemot att dyka in i den :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)