Sofia Vähäjylkkä: Nu vill kroppen ladda med sömn

måndag 21 januari 2019

Nu vill kroppen ladda med sömn

Livet är hårt. Nejdå, men är väldigt seg och trött idag. De senaste två nätterna har jag somnat runt fyratiden vilket är en förbättring, hur sjukt det än låter. Antar att jag är dränerad efter så lång tid av sömnbrist att kroppen vill ta igen det nu. Jag får helt enkelt låta den göra det så gott det går. En positiv grej är iallafall att jag har mått mycket bättre angående illamåendet de senaste dagarna. Tog en Postafen (åksjuketablett) i fredags och efter det har det varit mycket bättre trots att den bara verkar i 12 timmar.

Jag och Daniel hade egentligen planerat att ta en tripp till Borlänge idag men jag kände verkligen för att bara slöa i sängen idag så vi tar det på onsdag istället. I bästa fall orkar jag tvätta och duscha idag, haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)