Sofia Vähäjylkkä: My sleep account ain't rich

tisdag 8 januari 2019

My sleep account ain't rich

Dagens check på sömnkontot: tre och en halv timme. Vet ärligt talat inte hur jag ska kunna planera in jobb och annat när jag sover så här dåligt. Oftast är jag ändå pigg men nu har tröttheten slagit in lite igen efter att jag varit till skolan, kommit hem och fått i mig lunch. Funderar starkt på att ta en powernap och somna till en podd.

När vi ändå snackar poddar: dela med er av era favoritpoddar! Jag har lyssnat om Rättegångspodden, vissa P3-avsnitt och En Mörk Historia så jag behöver verkligen tips. Som ni märker så gillar jag mord och brott (inte så, men ni fattar, okejjj).

Carbonaralunch. 

1 kommentar:

  1. Kan relatera till de där med sömnen :/
    Hoppas de blir bättre för dig snart <3

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)