Sofia Vähäjylkkä: Kalas och sånt

lördag 19 januari 2019

Kalas och sånt

Idag har det varit kalas för min systerdotter Nova som fyllde tre i onsdags. Jag kände mig som världens sämsta gudmor som glömde hennes present hemma men det betyder ju att jag får förgylla hennes dag en extra gång istället. Nog för att ungar brukar älska kalas men Nova är i extas bara man säger grattis till henne, haha. Så söt!


Efter hemkomst har jag suttit med hemtentan igen. Jag brukar vanligtvis vara jättesnabb men när det gäller psykologi vill jag verkligen visa att jag brinner för det här och göra ett extra bra arbete. Jag känner mig rätt nöjd med resultatet, orkar dessutom inte traggla mer med den, så nu är den inlämnad. Pjuh, skönt. Tråkigt dock att kursen var så kort och att det var sista psykologikursen.

Nu ska jag umgås med la familia.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)