Sofia Vähäjylkkä: Inte så dumt att vara vuxen ändå

lördag 12 januari 2019

Inte så dumt att vara vuxen ändå

Bluh, I'm not made for drinking anymore. Är hemma i Mockfjärd över helgen. Syrran hade fest igår kväll så jag var med på ett hörn. Jag och ett gäng människor på 16-22 år, haha. Inte riktigt som mina fester brukar vara i dagsläget men det kan ju vara nyttigt att dras tillbaka i tiden x antal år. Det räckte för en gång, jag är rätt nöjd över att vara tjugofem ändå.

Är småbakis idag, inte alls så farligt men man tycker det är jobbigare och jobbigare ju äldre man blir. Jag och Jolle ligger i soffan och kollar på Jocke och Jonnas livestream och jag väntar på att mina ostbågar ska bli sega.


Gårdagsmorgonen var världens mysigaste. Inte alltid man får Busgos i sängen på morgonen. Brukar ju vara mamma och pappa som gäller när dom är hemma men jag duger bra nu, haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)