Sofia Vähäjylkkä: Ibland är man en dumskalle

söndag 6 januari 2019

Ibland är man en dumskalle

Uuuh, vilken mensvärk. Önskar alla killar kunde få känna på detta nångång.

Jag och Daniel har precis varit och storhandlat mat och annat. Fick ett ryck och städade ur kylskåpen (japp, vi har det så lyxigt att vi har två) så nu är det rent och fint och relativt påfyllt. Daniel ska sätta igång och laga kassler och ris strax, kommer bli så gott.

Gissa vem som gjorde största tabben inatt förresten? Moi förstås. Av nån anledning trodde jag att finalmatchen i JVM skulle spelas idag så jag gick och la mig. Precis när jag kände att jag snart skulle somna så smsar pappa (han och mamma är i Thailand på semester) och frågade hur matchen gick. Jag kastade mig upp och slog på tv:n. Hann se ungefär fem minuter men jag hann med att se Finland sätta 3-2 och ta hem guldet iallafall. Ni skulle bara veta hur sur jag var på mig själv ett tag där, haha.

Throwback från arkivet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)