Sofia Vähäjylkkä: Frukost på sängen och en shoppingtur

torsdag 24 januari 2019

Frukost på sängen och en shoppingtur

Första natten med Melatonin då. Jag blev tröttare efter att ha tagit den men det blev inte särskilt mycket enklare att somna för det. När jag väl lyckats somna så vaknade jag efter en och en halv timme och var sen vaken i ungefär en och en halv innan jag somnade igen. Får prova några nätter till, annars är det bara att öka dosen till en eller två tabletter mer.

Något som var gött den här morgonen var iallafall att Daniel var så söt och väckte mig med frukost på sängen. Han hade till och med tagit sig tid att göra pannkakor. En guldgosse är vad han är (ibland, hehe). ♥ 
Nu på eftermiddagen har vi varit till Borlänge och gått en runda på Kupolen. Daniel shoppade en hel del medan jag bara kom hem med behövliga grejer som sminkborttagningsservetter, torrschampo och sånt. Är ute efter ett par sköna yogapants men de på Lager 157 som jag provade var för långa i benen så klart. Sitter ni inne på ett par i strl XS så köper jag mer än gärna!

En somrig favorit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)