Sofia Vähäjylkkä: En natt med JVM

torsdag 3 januari 2019

En natt med JVM

Shit, vilka matcher som spelades igår kväll och inatt! Jag var helt hundra på att Sverige skulle ta Schweiz efter alla deras vinster men så blev det minsann inte. Jag är alltid lite kluven när jag ser Sverige spela. Efter Finland så håller jag så klart på Sverige men man blir också nervös för Finlands skull om Sverige spelar för bra. Väldigt tråkigt för Sverige oavsett.

Halv ett inatt började Finlands match mot Slovakien och SATAMM vilken rysare alltså. Att kvittera i sista minuten, rädda en straff och därefter göra 2-1 i förlängningen är verkligen inget jag såg komma. Det jag älskar när Finland spelar dock är att det väldigt ofta är spännande matcher med mycket fart. Så himla taggad nu att se Finland möta Schweiz i helgen!


Det var dagens hockeyuppdatering. Har en föreläsningsfilm att kika på idag samt att ta kontakt med min VF-utbildare för att fixa en intervju för en fältuppgift som ska göras till onsdag nästa vecka. Förutom det har jag inga särskilda planer :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)