Sofia Vähäjylkkä: Best of ELLE-galan

tisdag 22 januari 2019

Best of ELLE-galan

Något många av er inte vet är att jag en viss guilty pleasure och det är att kolla på galaklädda kvinnor. Det är något fantastiskt tillfredsställande att kika på alla klänningar och bedöma vad man tycker om dom. Det är bland det roligaste i skvallerblaskor också, hehe.

Jag vet inte alls vad ni tycker om idén att dela med mig av detta så berätta gärna om det är bu eller bä. Här är de kändisar jag tycker klädde sig bäst under ELLE-galan som gick av stapeln nyss.


Ida Warg. Hade jag haft hennes kropp hade jag lätt velat haft en likadan dress. Alex är fint klädd också men helt ärligt så bryr jag mig knappt om killarnas kläder, de ser i princip likadana ut. Ibland är det roligare att vara kvinna.


Ida Lanto (till höger). Sååå fin! Syrran Elin ser inte pjåkig ut heller men Idas klänning fastnade jag lite extra för.


Carolina Gynning. Behöver jag ens motivera? Nä. Fruktansvärt fin.

Och i vanlig ordning så finns det ju alltid de som klär sig mindre vackert. Finns dock ett nöje i att se det också. Den här gången har jag valt denna märkliga outfit:


Alltså jag älskar ju Daniel Paris men det här kan vara bland det märkligaste jag sett, haha! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)