Sofia Vähäjylkkä: Bästa brunchen

måndag 14 januari 2019

Bästa brunchen

Nattens fantastiska sömn: 0 timmar. Är kanske tur att jag ska till psykiatrimottagningen imorgon så jag kan ta upp både sömnen och illamåendet och kanske få någon medicin för det. Medicin på grund av biverkning på medicin. Nej, men jag vet flera som äter Lamictal/Lamotrigin som fått piller mot illamående, samt att de flesta äter något för sömnen också så det lär inte vara något farligt i det så länge man inte slutar med att ha ett helt apotek hemma. Jag mår typ illa varje gång jag besöker en matbutik. Det spelar ingen roll hur sugen jag kan vara på något specifikt när jag går dit, när jag väl är där vill jag inte ha nånting.

Efter nattens fantastiska sömn har jag iallafall pallrat mig upp för att åka till skolan och plugga. Satt i två och en halv timme och skrev på hemtentan. En av två uppgifter är gjorda. Jag borde känna mig nöjd men av någon anledning känner jag mig bara extremt stressad, och då har vi ändå till söndag på oss. Varför stressar man upp över saker man inte behöver stressa upp sig för?

Strax innan elva plockade jag upp Johanna hemma hos henne och så åkte vi till Linda som bjöd på världens godaste brunch. Är verkligen inte varje dag man får äta lyxfrukost och det klår nästan alla finmiddagar. Vi hade smoothies, hemgjord varm choklad, amerikanska pannkakor, äggröra, bacon, bröd och massa annat gott. Jag som älskar frukost tyckte att det var en fantastisk lunch. Dock så kan jag inte njuta av maten riktigt till fullo pga illamåendet och det är lite tråkigt.


Nu - Youtube, chilla Gunilla och eventuellt plugga lite till senare. Eller inte. Vet inte om jag ska bota min stress eller bara strunta i den och inse att DET FINNS TID.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)