Sofia Vähäjylkkä: Back in business

söndag 13 januari 2019

Back in business

Hemma i Falun igen efter en helg i Mockfjärd. Har precis läst igenom hemtentan och spånat lite kring vad jag ska skriva om och vilka psykologiska teorier jag ska använda mig av. Har inga böcker hemma så ska upp och sätta mig på bibblan imorgon tänkte jag, och sen ta en paus för att bruncha med Linda och Johanna. Låter som en plan. Dock så är mitt sovmönster fortfarande helt skevt så jag kan knappt planera någonting känns det som och det är frustrerande. Står och vacklar mellan om jag ska ta sömnmedicin ikväll för att kunna somna i tid men samtidigt så kan det resultera i att jag får hangover-effekt och är trött imorgon istället. Svårt det där.Igår blev det thaimat, har faktiskt ätit det idag också eftersom jag hade så mycket kvar. Friterat är tyvärr inte alls lika gott dagen efter men jag slapp åtminstone laga mat. Har myst sönder med Bus under helgen också. Jag och Jolle hade så extremt roligt åt honom när vi lekte med honom för några timmar sen. Får se om jag lägger upp ett litet klipp, han är så sjukt rolig ibland, haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)