Sofia Vähäjylkkä: Thumbs #23

fredag 14 december 2018

Thumbs #231. Skor till hundar
Jag brukar vara rätt kluven till diverse klädslar till hundar. Bryr sig inte hunden och att det gör gott för den så är det okej, mår hunden dock dåligt och absolut inte vill ha på sig skor eller kläder så tycker jag inte att man ska tvinga på den det annat än av hälsoskäl. Nu när det är snö ute så kan det vara väldigt praktiskt med skor, delvis på grund av att det fastnar snö i pälsen och delvis för att kyla inte alltid är bra för tassarna. Jag kan inte låta bli att förälska mig i hur gulliga hundar är i skor. Alltså det är typ det sötaste som finns. Hade velat se Bosse i ett par boots, han är den typen som hund som hade behövt det och samtidigt varit så sjukt söt i det!


2. Ugglor
Den som känner mig vet att jag älskar ugglor. Jag är skeptisk till att ha ugglor i fångenskap men bland de häftigaste upplevelserna jag varit med om är ändå när jag fick klappa en livs levande uggla utomlands, det ska jag inte sticka under stolen med. Så galet fina och majestätiska djur.3. Cross Boss
Kanske blir lite tjatigt men jag älskar verkligen det här spelet. Ordspel, poäng plus att tävla mot varandra är nog det bästa som kan finnas samlat i ett spel. Ladda ner! Nu!

1. Porslinstomtar
Daniel älskar den här typen av vad jag skulle säga är gammaldags julpynt. Jag skulle aldrig i mitt liv lägga pengar på såna här fula porslinsfigurer, är nog alltför petig med min inredning för det. Hemma hos andra kan jag tycka att det är mysigt dock, mysigt men fult. Hur det nu går ihop.
2. Tåskuru
Alltså neeeeeeeeej! Inte! Det här är bland det fulaste jag vet och jag skulle aldrig i denna värld köpa ett par skor med toe cleavage (lärde mig det ordet precis så måste stoltsera med mina nya fashionabla uttryck). Värst är nog när skoföretag eller influencers gör reklam för skor och visar upp dom så här. Sorry, you just lost a buyer.3. Ballongärmar
Det här är en trend som jag haft väldigt svårt för och har fortfarande. Det kan vara fint med halvlösa ärmar men när det är just ballongigt så är jag väldigt skeptisk. Jag tycker också att det är väldigt få som kan bära upp den här typen av plagg på ett snyggt sätt. Njeh, jag fortsätter att vara tveksam.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)