Sofia Vähäjylkkä: Sleeping problems 2.0

tisdag 18 december 2018

Sleeping problems 2.0

What a day, what a night. Jag vaknade imorse och var förvånad att klockan inte ringt än och att Daniel låg och sov. Låg och drog mig rätt länge innan jag tog fram mobilen och kollade klockan. 03:30 var den. Alltså vad händer?! Jag försökte somna om flera gånger men det gick inte. Magen var helt tom så jag provade till och med att gå upp och käka en macka så att den skulle lugna ner sig men det hjälpte inte det heller. Jag har alltså sovit ungefär 3,5 timme inatt.

Klockan nio var det dags för tre timmars föreläsning. Jag var pigg, otroligt nog. Hade föreläsning om psykodynamiskt perspektiv idag vilket är min favoritperspektiv inom psykologin (älskar Freud alltså). Eftersom jag inte varit i skolan hela föreläsningarna ut på väldigt länge så kändes tre timmar väldigt långt, men intressant var det som tur var.

Hemma har jag och Daniel kollat på ett avsnitt av Breaking Bad innan jag kände att jag behövde ta en tupplur. Sov en timme, nu har jag precis gjort klart en kompletteringsuppgift och ska väl hugga in på omtentaplugget snart. Vill. Inte. Men måste man så måste man.

Blir en intressant natt inatt förresten. Jag ska för första gången på typ åtta år vara utan någon medicin som hjälper mig att sova. Vi får se hur länge jag ska stå ut att prova att vara utan. Min känsla säger att det inte kommer att hålla särskilt länge och att jag får börja att äta en låg dos Seroquel igen.

Is, fotat i Falun för många år sen. Jag har aldrig slutat gilla den här bilden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)