Sofia Vähäjylkkä: Skämmer bort min stackars kropp

måndag 10 december 2018

Skämmer bort min stackars kropp

Jag har nätt och jämnt återhämtat mig från dagens utmattande plugg. Humöret damp en del för första gången på länge men som tur är så är det på väg uppåt igen. Jag har mått väldigt bra den senaste veckan sedan jag kom upp i fulldosen av Lamictal. Trodde inte att skillnaden skulle vara så markant från innan men jag har i princip inte mått illa någonting förrän idag och jag har inte heller haft några dippar rent psykiskt.

När jag kom hem tog jag tillfället i akt att skämma bort min kropp lite. Jag gör det alldeles för sällan. Ryggen har jag masserat med hjälp av massagekudden jag fick i födelsedagspresent av Daniel (det behövdes efter så många timmar i bibliotekets icke-ergonomiska stolar), jag har smetat på en ansiktsmask och haft i hårinpackning i håret som har fått verka extra länge innan jag sköljde ur det.


Jag ÄLSKAR denna ansiktsmask som jag fick i present av syster numero tres när jag fyllde år. Den är från The Body Shop och heter Himalayan Charcoal Purifying Mask. Jag har aldrig varit någon sucker för masker eller hudvård överlag men denna älskar jag. Den rengör på djupet och peelas av med varmt vatten. Min hud har aldrig varit så len som efter att jag använt den här och alla black heads är *poff* - borta. Man blir dock lite röd i ansiktet efteråt så det bästa är att använda den när man inte ska iväg någonstans. Efteråt är det bara att ta på ett lager hudkräm och sen njuta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)