Sofia Vähäjylkkä: Ridning och uppesittarkväll

söndag 23 december 2018

Ridning och uppesittarkväll

Dan före dan idag. Jag har sovit från ungefär tre på natten till nio, bättre än de första dagarna utan medicin för sömnen. Ikväll blir det dock att ta sig ett piller så man kan sova ut och slippa vara vaken in på småtimmarna imorgon.


Tre av mina tapas från middagen på Baron igår. Det är helt sjukt men bland det godaste där är broccolin och blomkålen. Smakade på Daniels musselsoppa också vilket blev en ny favorit. Den tar jag definitivt nästa gång!


Idag har jag följt med Daniels mamma och lillasyster till stallet. Jag har inte suttit på hästryggen på 8-9 år så jag var skapligt ringrostig. Men man märker hur mycket man saknar stallet när man väl är där. Chili på bilden var lite busig med mig men det gick okej ändå. Får lära mig en gång till att hålla fötterna i stigbyglarna och röven i sadeln bara, haha.

Nu sitter vi och ser på Harry Potter. Ikväll blir det uppesittarkväll framför Bingolotto :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)