Sofia Vähäjylkkä: Redo för jul

fredag 21 december 2018

Redo för jul

Jaha, omtenta imorse. Jag kände mig inte alls säkrare än förra gången, snarare mer osäker. Får se om man får söka dispans till våren och hoppas på att man får läsa vidare. Finns en liten liten möjlighet att jag klarar det så jag får försöka hålla fast vid det hoppet.

Efter tentan åkte jag och Daniel hem och packade och åkte sen mot Värmland och Kil. I år ska vi fira jul med hans familj så vi är här till juldagen, sen åker vi hem till Falun för att jobba och gå i skolan några dagar innan vi åker till Mockfjärd för att fira nyår där. Låter som en bra plan.


Det är så fruktansvärt fint med snö ibland (minus slaskiga vägar). Det är inte riktigt lika mycket snö i Kil så vi får hoppas att det fylls på lite till julafton.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)