Sofia Vähäjylkkä: Helga natt och så vidare

torsdag 6 december 2018

Helga natt och så vidare

Oh, heeeeeelga naaaaatt.

Ni vet nog hädanefter att när jag har bra dagar så startar jag inlägget med en sångfras. Det är standard. Har dock inte varit på topphumör hela dagen kan jag säga. Jag hade precis skrivit klart min fältuppgift när jag såg att den vetenskapliga artikel som man skulle välja fick lov att vara på engelska. Tror ni att den här engelskaexperten hade valt en artikel på engelska? Nej, nej, nej. Mejlade min lärare i smått panik och berättade om mitt misstag. Som tur är så får jag redovisa och skicka in den som den är och komplettera med något annat efteråt. Pjuh, säger jag bara.

Annars så har jag och Daniel varit till Ica Maxi. Han vann vårt bet på Bytt Är Bytt igår så han skulle få välja valfritt julpynt för 100kr som jag fick lov att betala. Ni som känner mig vet att jag hatar Daniels smak på julpynt, haha. Som tur är så valde han en söt liten tomte som inte var alltför röd. Jag gillar verkligen inte rött. Nu har vi precis ätit den godaste färdigpizzan som går att köpa och jag ska skriva lite på ett samarbetsinlägg.

Prosciutto, mozzarella och parmesan. Det är grejer det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)