Sofia Vähäjylkkä: Ministorytime

måndag 3 december 2018

Ministorytime

Något av det roligaste jag vet på Youtube är storytimevideos. Eftersom jag inte är någon "framför kameran"-typ, snarare bakom, så tänkte jag föra vidare samma koncept fast i ett mindre format här på bloggen. Hoppas ni tycker det är roligt! Gör ni det så är det mycket möjligt att det kan komma en del två :-)


1. Jag har blivit påkörd. Och jag vettetusan hur jag lyckades med det här. Jag hängde en hel del med mina kusiner när jag var liten och en dag var vi överlyckliga för att vi fick åka släpkärra efter bil (självklart jättesakta och inte långt alls). Jag, dum som jag är, ville vara häftig och hoppa av i farten och det slutade allt annat än bra. På något sätt lyckas jag landa med ena foten framför däcket på släpkärran så när däcket åker över den så ramlar jag raklång ner i backen och får sen bakdäcket RAKT ÖVER MITT ANSIKTE. Jag förstår inte än idag hur jag lyckades, haha. Om jag minns rätt så hade jag sår i pannan och vinda glasögon efteråt. Jaja, det var en upplevelse...

2. Jag har blivit utslängd ur samma köp- och säljgrupp på Facebook två gånger. Jag kan verkligen tänka mig hur störande det är med folk som inte har koll på sina annonser och inte rensar ur när de legat där i år och dar och möglat, men det hjälper mig inte. Min glömska är inte normal och alla som känner mig vet det. Jag glömmer liksom av att ta med mig soporna när jag går ut under den tid det tar att ta på sig skorna. På den nivån är det. Så sorry alla människor som fått sitta och rensa bort min skit, jag lovar att jag inte ska ansöka om att bli medlem i den gruppen igen, haha.

3. En av de pinsammaste händelserna jag kommer ihåg var under en innebandyträning. Jag tror jag gick i nian typ och några av oss tjejer skulle av nån anledning ha träning med killarna. På den här tiden tyckte jag typ att det fanns en miljard snygga killar i killaget och jag var lite nervös inför träningen, man ville inte göra bort sig liksom. Vad jag minns så gick träningen bra, iallafall till en början. Vi gjorde en övning som innebar att man fick stå i kö mellan repetitionerna. Jag backar av någon anledning tillbaka mot kön efter att ha gjort övningen, är jätteinne i hur det går för de andra efter mig och märker inte att jag backar för långt. Jag går alltså baklänges rakt in i sargen, ramlar baklänges över den medan halva sargen sen välter i dominoeffekt. Jag höll på att dö (och alla andra dö av skratt) när det här hände men idag är det bara jätteroligt att tänka tillbaka på det och på hur roligt det måste ha sett ut, hahaha. Oh, lord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)