Sofia Vähäjylkkä: Luciadagen

torsdag 13 december 2018

Luciadagen

Jag tänkte igår kväll att jag antingen skulle sova lika lite som natten innan eller att jag skulle ta igen den sömn jag förlorat med att sova länge. Det blev det sistnämnda. Jag sa till Linda och Johanna att jag skulle försöka ta mig upp för att gå till skolan och se på luciatåget men att jag inte kunde lova att jag skulle kunna komma upp. Jag får helt enkelt klara mig utan Lucia i år. Helst av allt så hade jag ju velat se mina syskonbarns luciatåg men det är lite väl långt att åka. Vi får köra lite julstämning här på bloggen med två mysiga julbilder.

Har inga som helst planer idag. Jag är så glad att jag är klar med hemtentan så jag slipper stressa över den. Har fått hjälpa några klasskamrater med tips och referenser istället. Förhoppningsvis hjälper det något.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)