Sofia Vähäjylkkä: Långpromenad och tjejmys

onsdag 19 december 2018

Långpromenad och tjejmys

Igår sov jag alltså från 00:00 till 03:30. Inatt var första natten utan något att sova på och jag har sovit från ca 07:00 till 11:30. Jippie ka yey. Vet inte hur det ska gå att vara utan nattmedicin men jag sa till min läkare att jag skulle prova. Till omtentan på fredag lär jag dock ta något, är verkligen inte värt att missa den eller göra dåligt ifrån sig på grund av dålig sömn. Särskilt inte då det är en spärrtenta som betyder att om man kuggar den så får man inte läsa vidare. Det gör mig något nervös, ja.

Efter frukost vid tolv så gick jag och Daniel till hans jobb och lånade hans kollegas hundar för en långpromenad. Det var himla skönt måste jag säga, längesen jag var ute så länge. Sen saknar jag ju Bosse så lite hundgos var mysigt.


Bosse, Sune och Lasse heter dessa guldgossar. Lite roligt då min Bosse hemma har en pappa som heter Sune, haha.

Nu ska jag se klart på de sista avsnitten av Breaking Bad, låta håret torka och sen fixa mig inför en myskväll med tjejerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)