Sofia Vähäjylkkä: Jag har problem

tisdag 11 december 2018

Jag har problem

Snacka om dramatisk rubrik. Vad jag vill säga egentligen är att jag är helt utmattad idag, mest fysiskt. Har sovit länge, vaknat flera gånger under natten dösvettig, kroppen gör ont (varför tog jag inte ergonomin seriöst på idrotten i högstadieeeeeet?) och är allmänt slut.
På tal om att sova förresten, jag har börjat prata i sömnen! Det har hänt två gånger under riktigt kort tid att jag har pratat i sömnen så pass högt att jag vaknat av det. Det är helt sjukt. Idag drömde jag att min storasyster inte svarade på frågan om var hennes son var, hon bara nickade och nonchalerade mig. Det resulterade i att jag blev irriterad och till slut utbrast: "MEN VAR ÄR HAN?!" Och det sa jag alltså i sömnen och vaknade av det, haha. Det är så himla sjukt. Tydligen kan min nya medicin göra drömmar extra verklighetstrogna så jag antar att det är därför. Daniel har då väldigt kul åt det iallafall så det är tur att jag underhåller någon, haha.

Något jag tror att jag glömt att berätta (eller har jag det?) är förresten att jag är kameralös just nu. Jag håller på att spara samt är i jakt efter en specifik kamera som jag så himla gärna vill ha. Därför bjussar jag på två hönor idag som jag faktiskt tycker är rätt charmiga. Jag saknar kameran. ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)