Sofia Vähäjylkkä: Hjälp mig snälla ni

onsdag 12 december 2018

Hjälp mig snälla ni

Okej, nu ska jag tillåta mig själv att vara lite bitter. Eller bitter och bitter, lite ledsen i ögat kan man säga. Den senaste tiden har mina besökare nästan halverats och idag såg jag att jag hade fem följare mindre. Detta hände sedan jag hade min lilla enkät där jag frågade vad ni ville läsa mer om. Ett tag var jag noga att skriva mycket om mitt vardagsliv vilket många av er önskade, men jag kan tänka mig att det mestadels är vänner och bekanta som tycker att det är kul att läsa. Jag kan ha fel, jag vet inte.

Så nu till den stora frågan jag vill ha svar på: Vad vill ni allra helst läsa om här på bloggen? Vad skriver jag för mycket om? Vad intresserar er och vad intresserar er inte? Vill ni se mer bilder och isåfall bilder på vad? Jag skulle bli så oerhört tacksam om ni svarade på någon eller alla av dessa frågor. Vill ni inte skriva ut ert namn så är det självklart okej att ni är anonyma. Det viktiga är att jag får reda på era tankar och åsikter. ♥


5 kommentarer:

 1. Hej.vet inte vad jag vore intresse läsa.sorry.många bloggar ju numera så ibland bli läsa och ibland blir många stunder man kanske inte sett så mycke .just nu har jag mycket fokus på nina barnbarn så läst mest deras bloggar ..men läser nog hastigt deras med utan nån större kommentar till dem heller ..läser dock dina ganska så ofta ändå .kram 😍 skulle själv också vilja börja skriva egen men få inte till ro och ork att börja ))och vad skulle jag då skriva om .haha .mer spännande är nog ändå läsa andras D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du läser ibland iallafall! :) Kram.

   Radera
 2. Jag skulle vilja läsa mer om katten.

  SvaraRadera
 3. Jag har också märkt av att jag, för två dagar sedan tappade 5 följare, nu uppdaterar jag inte lika ofta som du dock. Men som svar på din fråga så älskar jag att läsa deep things, och dina inlägg om onödigt vetande är så sjukt underhållande. Gillar dina vardagsuppdateringar. lite fototips skulle vara nice :)

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)