Sofia Vähäjylkkä: Hår, psykiatri och seghet

måndag 17 december 2018

Hår, psykiatri och seghet

Jag har en dryg dag idag. Seg, trött och omotiverad. Inte jättepassande då jag har en del att göra den här veckan. Har sammanställt lite instuderingsfrågor till omtentan på fredag men är inte ens i närheten av klar. Har ångest över den vilket inte gör det bättre.

För att tala om något mer positivt så måste jag ge en eloge till Psykiatrimottagningen här i Falun. Hade en tid idag för uppföljning av medicinen (lite tidigt dock kom vi fram till) men det känns verkligen som att dom tar sina patienter på allvar och att de genuint vill att allt ska gå så smidigt som möjligt. Inom psyk är det rätt ovanligt att man känner att man blir tagen på allvar och att man är noga med uppföljningar. Jag har varit med om det så många gånger att man har fallit mellan stolarna, folk som sagt att de ska höra av sig har struntat i att göra det osv. Vården här i Falun verkar överlägset bättre än i Gagnef måste jag säga.


Det här med att ta kort på hår är inte det enklaste här i världen. Jonna slängde som sagt i lite mer blekning i mitt hår igår. Har en liten ombreeffekt där vi sparade mitt naturliga hår i rötterna, så när det växer ut så kommer det inte störa utan bara bli fint. Övergången från min naturliga färg till det väldigt ljusa är jättefin verkligen. Hoppas att jag kan få till en bättre bild någon annan dag. Ska slänga i en nyansering någon dag också men det lär inte bli förrän efter jul då jag inte kommer åka hem till Mockfjärd förrän då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)