Sofia Vähäjylkkä: Glädjespridaren

lördag 29 december 2018

Glädjespridaren

Det här med sömn har inte varit min starkaste sida de senaste dagarna. Minns inte över huvud taget att jag sov igår natt men enligt Daniel så hade jag visst gjort det. Inatt somnade jag inte förrän efter fyra, men tog mig upp min "vanliga" tid mellan elva och tolv ändå.

När jag gick upp hade vi Jonna och Alva på besök. Alva är helt galen i katter, sång och dans så hon bjöd på en hel del skratt. Därefter har jag ätit en bra middag med tanke på att min aptit inte är som den ska och sen tagit lite frisk luft på en promenad med Bus.

Inatt ska jag och pappa se Finland - Slovakien. Det ser jag framemot. Daniel är i Orsa och hälsar på massa gamla kompisar och kommer tillbaka imorgon och så firar vi nyår på måndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)