Sofia Vähäjylkkä: Ett inlägg om hur duktig jag är

måndag 10 december 2018

Ett inlägg om hur duktig jag är

I'm a hard working woman. Har suttit i biblioteket i skolan från klockan åtta imorse till kvart över tre nu i eftermiddag, minus en paus för lunch då. Efter lunch fick jag sällskap av Pontus vilket var både trevligt och skönt så man kunde tipsa och rådfråga varandra om man var osäker på nåt. Tre av fyra uppgifter på hemtentan är gjorda och gud, vad jag känner mig duktig alltså! Är verkligen inte ofta jag är i skolan så länge.

Nu har jag kommit hem och ska inte röra en fena mer idag. Bara slappa och njuta. Okej, kanske en sväng till Ica för att handla något gott men absolut inte mer än så.

2 kommentarer:

  1. Men va grym du är! Själv har jag inte ens börjat på tentan än, haha :(

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Monia! Ibland så går det bra, haha. Det där fixar du galant när du sätter igång! :)

      Radera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)