Sofia Vähäjylkkä: En morgonpigg en

onsdag 12 december 2018

En morgonpigg en

Jag misstänkte direkt när jag började trappa ner på Seroquel att jag inte kommer kunna sova utan den. Jag halverade dosen igår och har sammanlagt sovit fem och en halv timme inatt. Vaknade halv sex och kunde inte somna om så jag låg och surfade och gick upp och åt frukost innan Daniel klev upp. Därefter åkte vi till skolan för att plugga hemtenta. Jag hade en sista uppgift klar och den tog två och en halv timme att göra. Så himla skönt att vara klar! Ska dock vänta någon dag innan jag skickar in den så jag kan skumma igenom det jag skrivit och kanske rätta till något eller omformulera mig.

Förresten: spelar ni Cross Boss så måste ni adda mig där! Roligaste spelet där man lägger korsord och tävlar mot varandra. Jag heter @sofiavaha där, as usual.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)