Sofia Vähäjylkkä: En julklapp att minnas

fredag 7 december 2018

En julklapp att minnas

I samarbete med Happy Day

Nog är det roligt att få fysiska ting, något man kan ta på och spara, men det man minns mest är ändå de saker man gör och upplever. Därför gillar jag det här samarbetet så mycket! Något jag absolut hade velat få själv. Har ju en dröm om att få hoppa fallskärm en dag, kan inte ens tänka mig den kicken man måste få efteråt.

Happy Day erbjuder en hel massa roliga upplevelser och upplevelsepresenter och jag kan nästan lova att det finns något som passar alla. Perfekt att ge både i födelsedagspresent och i julklapp. För att ge lite exempel så finns det bland annat hoppa fallskärm eller skärmflygning, helikoptertur, köra Ferrari eller Lamborghini (vilket min syster faktiskt gav hennes kille ett år och som han verkligen uppskattade), massage och spaupplevelser, vin- och ölprovning och mycket mycket mer. Daniel hade nog mer än gärna hakat på whiskyprovningen till exempel. Det som är bra med Happy Day är också att många av upplevelserna har recensioner. På det sättet kan man lätt se vad andra har tyckt om deras upplevelser.

Är du osäker på vilken typ av upplevelse du vill ge dina nära och kära finns det förstås också presentkort så att personen själv kan välja vilken upplevelse hen vill ha. Supersmart! Happy Day har också blixtsnabb leverans, 3 års giltighet och bytesrätt, 45 dagars öppet köp och fri frakt. Upplevelserna levereras också i jättefina presentboxar vilket blir lite pricken över i:et när man ger bort denna julklapp.Här har ni fyra av mina egna favoriter. Luftballongsflygning är också en sak jag väldigt gärna hade velat göra. Både det och att hoppa fallskärm står faktiskt i min bucket list ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)