Sofia Vähäjylkkä: Best nine 2018

torsdag 27 december 2018

Best nine 2018

Jag älskar Instagrams funktion där de visar de nio bilder man fått mest likes på under året. Roligast är det när man får veta bakgrunden till bilden, vad som hände där och då. Förra året var min best nine bara selfies men i år ser det lite roligare ut. Dock verkar bilderna inte hamna i kronologisk ordning men det kan vi nog leva med. Let's dyka in.


01. I slutet av januari tog jag denna bild på min första dag på psykavdelningen. Jag var så nervös men så taggad på att få börja jobba extra där då psykisk ohälsa verkligen är det jag brinner för. Första gången i sjukhuskläder var så mäktigt på något vis, kände mig riktigt cool, haha.

02. I april fick jag nycklarna till min lilla studentetta på Regementet. Jag var så sjukt taggad på att inreda och att ha ett eget hem. Ni verkade lika pepp på det som jag!

03. Den här bilden togs under sommaren när det var extremhetta ute. Minns att jag som minst hade 28 grader inne i lägenheten och som mest 34. Det slutade med att jag i princip bodde hos Daniel hela sommaren. Drog hem till lägenheten ibland för att hämta kläder och annat men det krävdes inte mer än fem minuter innan man svettades ihjäl.

04. Miniatyrbilden har kapat mitt huvud på denna bilden. Jag hade iallafall gjort mig lite festfin och satt på min pall framför spegeln. Det sjuka är att pallen täcks helt av min kropp så det ser ut som att jag sitter i luften. Fick många kommentarer och frågetecken angående det här, haha.

05. I slutet på november åkte jag, tre systrar och en pojkvän (Jolles) till Ullared för att shoppa loss. Jag överskred min budget redan första dagen. Vi bodde på Hotell Ulla en natt (som hade urgod frukost btw) och shoppade även dagen efter. 3000 kronor fattigare blev jag.

06. Runt åttonde augusti åkte jag och familjen Andersson Filipsson till Cypern! Jag och Daniel hade världens lyxigaste hotellrum med egen infinitypool utanför. Det var så värt det måste jag säga för den allmänna poolen var överfull. Vi badade, shoppade, drack drinkar, spelade kort och åt på de olika restaurangerna på hotellet.

07. Random selfie, tagen någon gång på sommaren om jag inte minns fel.

08. Ännu en random selfie. Tror den här är tagen förra vintern men jag kände väl av någon anledning att jag behövde fylla ut mitt flöde med något.

09. I september flyttade jag och Daniel in i vår studenttrea. Båda våra föräldrar var med och hjälpte till med flytten vilket uppskattades enormt. Jag håller fortfarande fast vid att väggen med skänken och spegeln är lägenhetens finaste. Har fått mycket komplimanger för just den delen av lägenheten så det tyder ju på att min inredningssmak inte är helt åt skogen. Hade jag fått bestämma hade inredningen gått i samma stil i hela hemmet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)