Sofia Vähäjylkkä: And when you smile...

tisdag 4 december 2018

And when you smile...

... the whole world stops and stare for a whiiiile. 'Cause girl you're amazing, just the way you aaaaare.

Jo, jag har vaknat på rätt sida idag. Eller åtminstone känner jag mig glad då jag fått mycket gjort sedan jag gick upp. Disken är klar, lite tvätt är vikt och hittat en bra artikel till fältuppgiften som ska vara klar på fredag och även skrivit en hel del på den. Det kanske är sjukt men jag blir så glad när jag får skriva, även om det handlar om måsten som skoluppgifter. Har hört förr att jag är lite speciell men det kan jag leva med. Jag tycker verkligen om att plugga.

Förövrigt? Har faktiskt inget särskilt på agendan idag. Daniel vill betta på Bytt Är Bytt då jag vann tre gånger i rad igår, haha. Har man tråkigt så är det perfekta programmet att gissa dyraste föremålet på och vinna något trevligt. Typ lite överraskningsdricka från Systemet, slippa ta tvätten och så vidare. Hett tips!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)