Sofia Vähäjylkkä: 3 saker alla gör men ingen vill erkänna #2

lördag 8 december 2018

3 saker alla gör men ingen vill erkänna #2


- Använder samma underkläder mer än en dag. Alltså vem kommer ihåg att byta trosor eller kalsonger varje kväll när man är trött och vill sova? Vem har inte ibland slut på trosor i underklädeslådan och måste vänta till man kan tvätta? Jag, bland annat. Kalla mig äcklig om ni vill. Det är okej.

- Googlar sjukdomar och sätter diagnos på sig själv. Det här är jag extremt bra på, många mobbar mig för det och kallar mig hypokondriker men jag har faktiskt haft rätt många gånger. Googlade till exempel fram att jag hade karpaltunnelsyndrom, satte även min bipolära diagnos långt innan jag fick den. Ibland funkar det FAKTISKT.

- Har en hemlig guilty pleasure när det gäller saker att se på. Jag älskar att se på folk som opererar/opererat sönder sig, följa folk som tjafsar på Youtube och gör videos där man klagar på den andra, se på videos där levande barbiedockor spelar ut sig som blonda och korkade. Jag har accepterat det nu, jag älskar drama, skvaller och fjortisar. Ouch.

1 kommentar:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)