Sofia Vähäjylkkä: Welcome to my rollercoaster

lördag 10 november 2018

Welcome to my rollercoaster

Den här brudens mående går som i en berg- och dalbana. Minst sagt. Hittills har jag mått rätt bra varannan dag och kasst varannan dag. Igår var en dålig typ. Körde Daniel till whiskymässan i Borlänge igår kväll så passade på att åka hem till Mockfjärd i några timmar i väntan på att hämta upp honom igen. Känner att jag mår bättre när det är folk runt omkring och jag kan fokusera på annat än hur jag mår. På kvällen dalade det igen och jag var helt less. Jag ler och skrattar ibland utan att känna att jag gör det. Det kommer inte riktigt från hjärtat. Har blivit petig med maten också, ingenting är så där jättegott och jag är rädd att äta för mycket eller för fort så att jag ska bli illamående.

Nu på morgonen har jag mått bra igen, morgnarna brukar gå bra. Känner dock att en bedövande känsla kommer ikapp efter ett tag, det är som att kroppen svagt somnar. Jag hoppas dock att det är en bra dag idag då gårdagen var en dålig. Ska ägna dagen åt att plugga tenta och ikväll ska jag och Daniel ta en paus och möta upp tjejerna och deras respektive för lite chillhäng på stan. Ta något glas gott att dricka eller två. Jag hoppas det kan liva upp det litegrann!


Två vintriga. Förbereder mig för vad som komma skall, haha. Busen är så fruktansvärt söt på den här bilden tycker jag. Min älskipälski puppitutti. ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)