Sofia Vähäjylkkä: Vem är jag...

torsdag 1 november 2018

Vem är jag...

 
(I brist på andra bilder men Bus är 
ju dösöt med ansiktet fullt i jord, heh.)

Vid matbordet?
Den som hela tiden tar mer sås (sås är livet), som skär bort halva köttbiten om den innehåller mycket fettslamsor och ben (har fobi för slemmigt kött) och den som inte kan äta spaghetti på ett prydligt sätt hur mycket hon än försöker.

På nattklubben?
Den som älskar att hamna i djupa samtal, oavsett om det är med mina vänner eller främmande människor. Det kan ta upp en hel utekväll ibland, haha. Sen gillar jag att dansa (det vill säga stå och hoppa upp och ner) och det är oftast största anledningen till att jag vill gå ut.

På stranden?
Den som solar, badar, solar, badar, solar, badar. Antingen blir det för varmt att ligga och sola eller så blir det för långtråkigt i vattnet så jag går fram och tillbaka som en pingisboll.

På efterfest?
Är väldigt sällan jag är på efterfester men jag brukade alltid vara den som tyckte folk var tråkiga när de började säga tack och godnatt, jag kände mig nästan aldrig klar. Det var dock längesen, idag är jag nog mer mån om att komma hem tidigt om det inte är tillräckligt roligt.

I klädbutiker?
Det är väldigt olika. Ibland finkammar jag varenda butik och älskar att shoppa ensam (slippa känna sig jobbig om man tar tid på sig), andra gånger går jag hellre med sällskap och känner mig klar relativt fort.

Hemma hos andra?
Lite tillbakadragen och reserverad beroende på om det är någon jag känner väl eller inte. Är oftast lite blyg med nya människor men när jag väl känner någon så brukar jag slappna av och inte bete mig på ett annat sätt än vad jag gör utanför hemmet.

På restaurangen?
Jag är den tråkiga som ganska ofta kör på säkra kort, man vill inte chansa och lägga pengar på något som inte är jättegott. Men har blivit bättre på det!

På flygplanet?
Den som tycker att start och landning är kul, allt däremellan är dötrist.

I skolan?
Det beror på vad jag är på för humör. Är jag på bra humör och ämnet är roligt så är jag ganska aktiv i diskussioner och sånt, är jag däremot inte det så sitter jag mest och lyssnar och inte säger så mycket. Jag tycker dock att jag är bra på att fråga saker om jag inte fattar, även om det kanske inte alltid är läraren jag frågar, hehe.

På cafe?
Jag fikar i princip aldrig så jag vet inte riktigt. Jag vet att jag dricker extremt sakta så ibland känner jag att jag måste hetsdricka för att inte tråka ut sällskapet som måste sitta och vänta. Är jag den som äter och dricker upp först känner jag däremot att hela syftet med fikat är klart och jag väntar på att gå och göra nästa grej.

I ett förhållande?
Det här låter extremt tråkigt men jag är en sån person som behöver mycket ensamtid, det är så jag tankar min energi. Jag fungerar inte annars. Men jag tycker även att jag är väldigt skämtsam, gosig (och rastlös hehe) när jag känner att jag fått mitt space och jag brukar försöka visa uppskattning på små sätt i vardagen.

På bussen?
Den som tycker att det är fruktansvärt drygt att få lov att åka buss men när jag väl sitter där så vill jag inte gå av för att jag tycker det är så skönt att stoppa in hörlurarna, kolla ut genom fönstret och tänka på mitt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)