Sofia Vähäjylkkä: Vart tar helgerna vägen?

söndag 4 november 2018

Vart tar helgerna vägen?

Ännu en helg som sprungit iväg. Förstår inte hur ni som jobbar heltid hinner vila ut? Känns just nu helt omöjligt och då har jag mer ledig tid än vad ni har. Min helg blev dock något kortare just den här helgen då jag jobbade kväll i fredags, men ändå.

Jag och Daniel kom hem från Mockfjärd för någon timme sedan. Bosse har inte mått så bra den senaste tiden så jag har varit lite orolig för att han ska bli riktigt dålig och behöva åka in till veterinären. Vill ta med han hem till Falun och gosa sönder honom men tyvärr trivs han bara hemma i Mockfjärd där han får springa lös lite hur han vill och har bra utsikt över grannarna.
Känns som att det har hänt så mycket dystert på senaste tiden så jag behöver något som ljusar upp tillvaron nu. Jag får helt enkelt trösta mig med det lilla att fältuppgiften äntligen är inskickad och att jag knappt behöver vara i skolan nästa vecka (blir tentaplugg på hemmaplan istället).

Min parvel. ♥

1 kommentar:

 1. Please let me know if you're looking for a author for your blog.
  You have some really great posts and I believe I would be a good asset.

  If you ever want to take some of the load off, I'd
  love to write some articles for your blog in exchange for
  a link back to mine. Please send me an e-mail if interested.
  Cheers!

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)