Sofia Vähäjylkkä: Vad jag köpte på Gekås - del 2

tisdag 27 november 2018

Vad jag köpte på Gekås - del 2

Här kommer del två av Gekåsshoppingen. Det blev även en docka till Nova i julklapp, en svart simpel hoodie, en hundjulkalender till Bosse och lite presenter till Daniel, men det visar jag inte här.


Det blev en hel del underkläder och nödvändigheter. Trosor för 20kr styck, bh för 60kr, 5-pack strumpor för 30kr. Eftersom jag i nuläget inte äger några vantar alls så var det minst sagt dags att köpa nya. Touchvantarna kostade 15kr och tumvantarna 50kr.


Jag är sjukt tråkig när det gäller kläder, jag köper i princip alltid svart. Kavajen och jackan kostade båda 199kr. Vem hittar en fin vinterjacka för det priset? Är supernöjd med den, den är mycket finare irl än på bild.


Köpte en liten fluffboll att sätta på min väska som är svart med gulddetaljer. Den ser lite brunaktig ut på bilden men den är mer grå i verkligheten. Tror det blir en fin kontrast. 20kr gick den på.


Sjukaste hittills är att jag köpte en stickad tröja i GRÖNT. Äger i princip inget grönt så det var nice med lite omväxling. Tänkte främst ha den med tights och stövlar. 129kr gick den på. Den svarta fluffiga tröjan kostade 139kr.


Insåg efter allt shoppande att alla julgrejer jag köpte var granar, haha. Daniel älskar ju allt som har med jul att göra och vill helst ha röda fula porslinstomtar överallt. Inser att sånt får han köpa själv om han prompt vill ha det, hehe. Det syns inte på bilden men granen har lite glitter på sig. 80kr kostade den. Hade hoppats på att de hade haft den i fler storlekar så man kunde bygga ihop en liten miniskog men det fanns tyvärr bara en storlek.


Sist men inte minst: två lejongula kuddar + innerkuddar till dom. Kände att jag fick lov att ta med en av våra blå sammetskuddar i bilden så ni ser hur fint det blir tillsammans. Dessa har vi då som prydnadskuddar i sängen. Matchar fint med våra blå sammetsgardiner också. Både innerkuddarna och kuddfodralen gick på 40kr styck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)