Sofia Vähäjylkkä: Vad jag köpte på Gekås - del 1

måndag 26 november 2018

Vad jag köpte på Gekås - del 1

Det är inte lätt att ta kort på det man handlat när solen går ner så fort och när man bor i en lägenhet utan bra fotoplatser. Här kommer iallafall del ett av min Gekås-shopping. Förhoppningsvis får jag bra bilder på resten (mest kläder) imorgon så jag kan visa er den.


Örhängena kostade 30kr som ni ser, nagelsaxen 17kr. Mascaran kostade 129kr, inte jättemycket billigare än vad den kostar i vanliga fall men jag har velat prova den länge så därför fick den följa med hem. Helen Torsgården älskar den så då måste man ju prova, hehe. Eyelinern från Kubiss gick på 13kr, superbra budgetalternativ för mig som aldrig målat eyeliner men vill börja träna på det. Det blev också en ny ögonfransböjare för 9kr, min nuvarande har börjat klibba fast fransarna så de rycks av så det var minst sagt läge för en ny.


Ett silvrigt halsband med strassbricka, 30kr. Deo 14kr. Mjukare hårsnoddar för 7kr. Eftersom jag och Daniel kommer att vara borta under jul så köpte jag ett enkelt adventsljus, vitt med guldiga siffror som gick på 20kr. Doftpinnarna köpte jag mest för syns skull och inte för doften i sig (men det luktade ju gott förstås), de gick på 40kr.


Jag och Daniel har hittills inte haft några sängbordslampor så jag slog till på ett par billiga lampfötter för 40kr styck. Glödlamporna är rökfärgade och gick på 80kr styck. Den lilla asken bredvid tänkte jag ha att förvara lite örhängen och smycken i så slipper de ligga huller om buller på nattduksbordet.


Den här ljusguldiga granen är bland mina bästa köp måste jag säga! Den är så fin och mysig att tända på kvällarna. Dock är det glitter överallt efter den så det blir mycket att städa. Men det är det värt. Granen gick på 80kr och stringhyllan på 169kr.


Två ljusgrå fluffiga sittunderlägg, 39kr styck, att dekorera våra fula metallpallar med. Det blev så mycket mysigare. Köpte också två förpackningar linsvätska (varav den ena är öppnad och inte med på bild) för 40kr styck, typ halva priset mot i vanliga butiker. Träningsbandet gick på 30kr och akvarellblocket på 20kr. Tänkte använda blocket till både blyerts och målning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)