Sofia Vähäjylkkä: Suger in sol

tisdag 20 november 2018

Suger in sol

Idag är en spännande dag. Går nämligen in på dubbel dos av Lamictal idag (vet, mycket medicinprat just nu men det påverkar mig så mycket så det vore konstigt om jag inte skrev om det). Har gått ungefär två timmar sedan jag svalde mina tabletter och hittills har det inte hänt mer än att jag varit lite illamående efter frukost, men det är jag ju alltid sen jag började med den här medicinen.

Jag och Daniel har planerat att vi ska baka mockarutor idag när han kommer hem från jobbet. Passade på att gå till Ica och handla florsocker och ägg nu när det var så soligt ute. Kände när jag kom hem att jag inte fick nog av solen så jag fick lov att sätta mig på balkongen ett tag och bara blunda. Sol är så extremt viktigt för mig då jag påverkas så sjukt mycket av vädret. Höll på att dö av dysterhet där ett tag när det varit grått i nästan två veckor i sträck.

En sak jag undrar förresten är vad ni vill se mer av på bloggen? Mitt läsarantal har sjunkit så sjukt mycket den senaste tiden och jag vet inte riktigt varför. Frågade er i en enkät för någon månad sen vad ni helst ville se på bloggen men efter det har statistiken bara sjunkit. Hade uppskattat jättemycket om ni berättade för mig vad ni ville läsa mer om!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)