Sofia Vähäjylkkä: Regular school day

måndag 19 november 2018

Regular school day

Min dag hittills: vandring till skolan i snövädret, plugg inför seminariet på bibblan, seminarium i en och en halv timme, vandring hem i snövädret, förbi Ica Maxi för att handla läsk, göra i ordning och äta mackor med bara smör (har fått nån dille på ljust bröd med riktigt salt smör), göra disk. Typ så. Nu har jag slängt mig i soffan för att kika på Youtube och senare Bachelor. Bästa med cmore är att avsnitten kommer ut i förväg, hehe. Ligger i förväg på det mesta.

Mår förövrigt bra idag och hade en rätt bra dag igår med. Sorgligt nog så ska medicinen höjas imorgon så vi får se om det är dags att må dåligt igen då. Ouch. Men jag hoppas ni håller tummarna för mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)