Sofia Vähäjylkkä: Nu närmar det sig

torsdag 22 november 2018

Nu närmar det sig

Nu börjar det närma sig Ullared! Har gått upp, ätit frukost, duschat, fixat lite disk och packat. Ska ta bussen till Borlänge och åker sen därifrån till Mockfjärd med pappa när han slutat jobbet. Imorgon blir det tidig uppstigning och så far vi (jag, alla systrar utom en + Oliver) till Ullared. Jag har gått i tankar på vad jag ska köpa typ 50% av min tid den senaste veckan. Inte alls taggad, haha.

Ska vänta ut det traditionella morgonillamåendet och sen göra mig redo på riktigt.


Eftersom jag just nu är kameralös så blir det mycket arkivbilder. Jag gillar det dock för man hittar alltid lite guldkorn här och var. Dessa två bilder på Jolles förra hamster är två favoriter som jag gillat ända sen jag tog dom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)