Sofia Vähäjylkkä: Matfasoner

lördag 3 november 2018

Matfasoner


Jag drar alltid av dom små knutarna som finns på ändarna på varmkorv. Jag vet inte varför men jag tycker dom är obehagliga och känns konstiga i munnen.

Dom bästa pommes fritesen är sladdriga. Jag minns att i princip alla jublade när Max gick över till Crispy Fries. Det gjorde inte jag kan jag säga. Jag plockar alltid varsamt ur de sladdrigaste ur kartongen. Donken brukar ha bäst sladderpommes men dom har tyvärr börjat servera dom icke-sladdriga den senaste tiden. Not good.

Cola är godast på hamburgerrestauranger. Många tror fortfarande på myten att de spär ut den med vatten men det stämmer inte. Det dom gör är att dom använder sig av syrup/koncentrat som blandas ut med vatten när man fyller sin mugg. Det är därför man kan se att strålen är ömsom svart och ömsom transparent.

Bacon är gott men inte fläsk. Fråga mig inte varför, det bara är så.

4 kommentarer:

 1. Humm, jag håller med dig om korvarna och colan. Men inte om pommesen och baconet! För avskyr bacon XD


  SV: Ja, jag gillar ämnen som rör till det i hjärnan, och som inte är så PK. Så kanske därför vi gillar likande poddar! XD

  SvaraRadera
 2. Åh nej, vad besviken jag blev. Håller till 100% med om de tre första punkterna, och sen kom jag till sista... bacon är inte heller gott. Jag som trodde att jag för en gångs skull hittat en blogglista där jag håller med om varje punkt... :D
  På tal om den här konstiga kommentaren, så kom jag att tänka på om du har fått några riktigt konstiga kommentarer någon gång? Vore kul att läsa ett inlägg om det.

  SvaraRadera
 3. Åh nej, vad besviken jag blev. Håller till 100% med om de tre första punkterna, och sen kom jag till sista... bacon är inte heller gott. Jag som trodde att jag för en gångs skull hittat en blogglista där jag håller med om varje punkt... :D
  På tal om den här konstiga kommentaren, så kom jag att tänka på om du har fått några riktigt konstiga kommentarer någon gång? Vore kul att läsa ett inlägg om det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahaha, skulle kanske ha skippat baconet x) Kul att du ger den idén, har funderat på den själv faktiskt! Ska se om jag kan knåpa ihop ett sånt inlägg :D

   Radera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)