Sofia Vähäjylkkä: Jobb, Lamotrigin och middag

onsdag 7 november 2018

Jobb, Lamotrigin och middag

Hemma från ett dagpass på jobbet. Var skapligt tungt att gå upp kvart över fem imorse vill jag lova. Jag får sån stress på kvällarna när jag vet att jag måste gå upp tidigt så det resulterar i att jag inte kan somna.

Är första dagen idag med Lamotrigin förresten. Tog min första tablett imorse och har inte känt mer biverkningar än att jag känner mig lite konstig emellanåt och att jag kände mig väldigt varm imorse. Det kan dock hända att det bara är en slump, det visar sig.


Nu ska jag chilla hemma ett tag innan jag beger mig ner på stan. Jag och Linda ska bjuda Johanna på middag då hon nyss fyllt år. Kommer bli mysigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)